O nás
Myš Café
Kavárna
Naše kavárna vznikla v původním domu staré cukrárny u Myšáka. Kavárnu jsme začali budovat ke konci roku 2013. Už od počátku jsme přesně věděli jaký styl by se kavárně nejlépe hodil. Cesta budování byla dlouhá, zdála se být nekonečná, ale nakonec se vše povedlo.
Naším hlavní stránkou je výroba vlastní kopečkové zmrzliny spolu s dezerty, Skoro vše co u nás ochutnáte nám projde pod rukami. Snažíme se používat jen ty nejlepší dostupné suroviny, které nám zaručí nejvyšší kvalitu. Všechny dezerty jsou připravované ze živočišné šlehačky většinou dozdobené čerstvým ovocem.
Další novou kapitolou je pro nás káva, kterou pro Vás připravujeme správnými postupy. Kávu jsme vybírali podle chutě, druhu a místa plantáží. Káva Reserva se pyšní svými původními kávovníky, které rostou ve stínu deštných pralesů. Kávovníky jsou pěstovány na malých farmách bez použití pesticidů, herbicidů nebo chemických hnojiv. Tyto pěstební postupy pomáhají udržovat zdravé životní prostředí a přispívají k ochraně čisté podzemní vody. Potvrzením vysoké kvality a zodpovědného přístupu ke strategii trvale udržitelného rozvoje a ochrany tropických ekosystémů je pečeť Rainforest Alliance Certified™.
Kopečková zmrzlina
Gelato
Jak už jsme zmiňovali, kopečkovou zmrzlinu, neboli Gelato si vyrábíme sami podle svých receptů, které jsme postupně dolaďovali už v předešlé cukrárně.
Ovocná zmrzlina se u nás připravuje pouze z ovoce, bez barviv a aromat. Z ovoce pouze tak, jak nám je příroda sama nadělila.
Smetanová zmrzlina se vyrábí z mléka, smetany, cukru a za pomocí dochucení ořechů, belgické čokolády, karamelu atd. Všechny smetanové zmrzliny projdou pasterizací, která zaručí homogenizaci zmrzliny, aby pro Vás zmrzlina byla jemnější a lahodnější.
Všechny zmrzliny připravujeme na italských strojích značky Carpigiani a Bravo.